Flexleasing

DKFLEXLEASING – EN GOD LØSNING!

Dkflexleasing.dk tilbyder privatleasing af både nyere og brugte biler. Privatleasing er et alternativ til at eje sin bil – ønsker du budgetsikkerhed, hvor du hver måned kender din udgift til bilen så er privatleasing et godt alternativ. Du betaler en ydelse pr. måned inkl. service og evt. forsikring.
Vores speciale er leasing af dyrere brugte biler som er 2-5 år. Dette skyldes vores nuværende lov om registreringsafgift som tillader periodevis betaling af registreringsafgiften. Du kan med fordel leasing en luksusbil, fx BMW 520 eller Audi A5 cabriolet på periodevis afgift og udnytte vores lovgivning på dette område til at give dig en tysk luksusbil til en acceptabel pris.

Vi benytter branches bedste finansieringsselskaber samt vores eget leasing set-up, og kan dermed tilbyde dig markedets bedste vilkår og mest troværdig rådgivning – vi ønsker ikke at sælge for enhver pris…
Kontakt os for et specifikt leasingtilbud allerede i dag – vi står altid til rådighed.

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er en leasingtype, hvor man ikke betaler den fulde registreringsafgift med det samme, men i stedet bliver den delt ud i rater for den periode du benytter bilen. Hvor store raterne er afhængig af bilens registreringsafgift, samt bilens alder. Der er forskellige periodeafgift satser og alderen på bilen bestemmer, hvilke en af dem der bliver anvendt på bilen. Den laveste sats er på biler der er mere ned 3 år gammel. Flexleasing er mest anvendt til dyre luksusbiler, hvor registreringsafgiften en høj. Muligheden for flexleasing blev vedtaget den 18. december 2008, med reglerne i registreringsafgiftsloven L64. Dette muliggjorde at leasingselskaber kun skulle betale den forholdsmæssige registreringsafgift for leasingperioden.

Har du en drøm om en lækker bil! Så lad os hjælpe dig med at opfylde drømmen..
Kontakt vores salgsafdeling og høre nærmere om tilbuddet.
Back to top